GuacaraNamePrijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorKenmerken van pneumati

  • vrijgavetijd:2022-07-29 18:02:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:582
  • Korte omschrijving:

    GuacaraName,GuacaraNameVerlies van elektrische transformator,GuacaraNameRecycling van transformatoren voor afvaldozen,lekkage van ol

Artikel inhoud
GuacaraNameVerlies van elektrische transformator,GuacaraNameRecycling van transformatoren voor afvaldozen,

lekkage van olie op elektrische lasstand

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

GuacaraNameOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio,GuacaraNameAutomatische vermogensoverdracht van de transformator, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Kabo.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


GuacaraNamePrijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorKenmerken van pneumatisch transportsysteem:



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

Look van olie van gietijzeren delen

activaFabrikant van transformatoren

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


GuacaraNamePrijs van droge transformator en olie ondergedompelde transformatorKenmerken van pneumatisch transportsysteem:



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

WerkbeschrijvingMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

GuacaraNameHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

GuacaraNameOverige productinformatie
  • Kurbwa.In de auto gemonteerde schaarvork hefplatformSamenvatting van het onderzoek naar de aandoenin

    Kurbwa.In de auto gemonteerde schaarvork hefplatformSamenvatting van het onderzoek naar de aandoenin

  • Saint LouisDraaiende heffasefabrikant

    Saint LouisDraaiende heffasefabrikant

  • Droichead Nua.kgmElektrisch hydraulisch hefplatformClassificatie en functie

    Droichead Nua.kgmElektrisch hydraulisch hefplatformClassificatie en functie

  • Gelsenkirchen.kgmHydraulische geleidingsrail hefplatformOnderhoud

    Gelsenkirchen.kgmHydraulische geleidingsrail hefplatformOnderhoud

  • Gelsenkirchen.kgmMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

    Gelsenkirchen.kgmMobiel elektrisch hydraulisch hefplatformIndustrie ontwikkelingsrelatie:

  • Gelsenkirchen.kgmHydraulisch hefplatformVersterken van het toezicht in de sector

    Gelsenkirchen.kgmHydraulisch hefplatformVersterken van het toezicht in de sector

  • Gelsenkirchen.kgmOp een voertuig gemonteerde instapbrugVerschillende speelt verschillende rollen

    Gelsenkirchen.kgmOp een voertuig gemonteerde instapbrugVerschillende speelt verschillende rollen

  • Maison Alford.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugWaar wordt het over het algemeen gebruikt?

    Maison Alford.Hydraulische hefbare mobiele instapbrugWaar wordt het over het algemeen gebruikt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!